ΝΤΟΜΑΤΑ ΗΛΙΔΑ (βιομηχανική) φάκελος 5g

Ελληνικοί Σπόροι Βιομηχανικής Ντομάτας
Array
Price
15,00 €
Description

ΣΠΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΗΛΙΔΑ (βιομηχανική) φάκελος 5g

Αυτοκλαδευόμενη, σχετικά μικρόκαρπη και πρώιμη ποικιλία τομάτας ελληνικής σποροπαραγωγής που ενδείκνυται για υπαίθρια καλλιέργεια σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Συνίσταται για παραγωγή σάλτσας αλλά και νωπή κατανάλωση και είναι από τις πρώτες ελληνικές ποικιλίες βιομηχανικής τομάτας με άριστη ποιότητα.

Φυτά: Είναι αυτοκλαδευόμενα με φύλλα μετρίως πράσινα.

Καρπός: Βάρος 110-130 γραμμάρια, ενὠ το χρώμα καρπών κατά τη φυσιολογική ωρίμανση είναι κόκκινο.

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ