ΤΟΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ RIO GRANDE φάκελος 50g

Σπόροι Βιομηχανικής Ντομάτας
Array
Price
15,00 €
Description

ΣΠΟΡΟΣ ΝΤΟΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ RIO GRANDE φάκελος 50g

Βιομηχανική τομάτα RIO GRANDE
Mέσης πρωϊμότητας ποικιλία κατάλληλη για παραγωγή κυρίως πολτού. Τα φυτά είναι εύρωστα, μέτριας ανάπτυξης με συγκεντρωμένο φύλλωμα.

Οι καρποί έχουν μεγάλο μέγεθος και συνήθως περνούν τα 90g, είναι σφικτοί και αποκόπτονται εύκολα.

H RIO GRANDE είναι μια από τις πλέον χρησιμοποιούμενες ποικιλίες στην χώρα μας γιατί ανταποκρίνεται πολύ καλά στις ανάγκες της βιομηχανίας.

Κατάλληλη τόσο για μηχανική όσο και για χειρονακτική συγκομιδή. Αντέχει στο βερτιτσίλιο και στο φουζάριο.

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ