ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όταν αφήσετε online κάποια παραγγελία στο eshop μας, ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο και θα σας προτείνει τους πιο οικονομικούς και βολικούς τρόπους αποστολής και πληρωμής.

Εφόσον αυτό είναι δυνατόν, η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ίδια ή την επόμενη ημέρα με εταιρία Courier και θα πληρώσετε στην εταιρία ταχυμεταφορών με την παραλαβή του προϊόντος (αντικαταβολή).

Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό λόγω του αυξημένου βάρους της παραγγελίας σας, ο εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας προτείνει άλλους τρόπους παράδοσης.

 

 

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ