ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ 1kg

ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ
Array
Price
6,00 €
Description

ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ


ΣΥΝΘΕΣΗ:
NPK 13-5-14


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Το λίπασμα αυτό έχει μελετηθεί ειδικά ώστε να δίνει στις τριανταφυλλιές όλα τα θρεπτικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για παρατεταμένη άνθηση.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Κάθε συσκευασία περιέχει ένα κατάλληλο δοσομετρικό κουτάλι, πολύ χρήσιμο για τις εφαρμογές. Μια κουταλιά περιέχει περίπου 10 γραμμάρια. Για φυτά σε γλάστρες διαμέτρου 20 εκατοστών απλώνεται μια κουταλιά, και για γλάστρες διαμέτρου 40 εκατοστών, δυο κουταλιές. Επαναλαμβάνετε κάθε 10 – 15 ημέρες. Για φυτά στον κήπο απλώνετε ή ανακατεύετε στο χώμα δυο έως έξι κουτάλια ανάλογα με το μέγεθος και την ηλικία των φυτών και έπειτα ποτίζετε. Επαναλάβετε την εφαρμογή κάθε 15 – 20 ημέρες.  


ΜΟΡΦΗ:  Κοκκώδης    


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:  Κουτί 1 kg


ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ :  Από Μάρτιο έως Σεπτέμβριο

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ