ΥΓΡΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΥΤΑ 1150gr

ΥΓΡΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΥΤΑ
Array
Price
5,00 €
Description

ΥΓΡΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΥΤΑ


ΣΥΝΘΕΣΗ: NPK 10-5-5 + ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Λίπασμα πλήρες ιδανικό για την ισορροπημένη και ισχυρή ανάπτυξη των πράσινων φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου όλο το χρόνο.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ : Διαλύεται το περιεχόμενο ενός δοσομετρικού καπακιού σε 3 λίτρα νερό και ποτίζεται με αυτό κάθε 10 - 15 ημέρες την άνοιξη και το καλοκαίρι και κάθε 20 – 25 ημέρες το φθινόπωρο και τον χειμώνα.


 ΜΟΡΦΗ:  Υγρή    


 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:  Φιάλη 1150 g


 ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ :  Όλο τον χρόνο

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ