ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΠΟΝΣΑΪ 250γρ

ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΠΟΝΣΑΪ
Array
Price
4,00 €
Description

ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΠΟΝΣΑΪ


ΣΥΝΘΕΣΗ: NPK 6-19-19


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : Η σύνθεση του βασίζεται σε βραδείας αποδέσμευσης άζωτο και σε υψηλής συγκέντρωσης στοιχεία (φώσφορο και κάλιο πολύ υδατοδιαλυτά). Έχει ευρεία εφαρμογή για τα πιο κοινώς καλλιεργούμενα είδη μπονσάι (κωνοφόρα, οπωροφόρα, καλλωπιστικά κ.τ.λ). καθώς μειώνει την βλαστική ανάπτυξη και την ανάπτυξη του υπέργειου τμήματος το φυτού, αλλά ταυτόχρονα ενισχύει την δύναμη της ρίζας που συχνά μειώνεται εξ’ αιτίας των συχνών κοπών.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ : Κάθε συσκευασία περιέχει ένα κατάλληλο δοσομετρικό κουτάλι, πολύ χρήσιμο για τις εφαρμογές. Μια κουταλιά περιέχει περίπου 10 γραμμάρια. Προσθέστε μια κουταλιά για κάθε λίτρο χώματος αμέσως μετά την κοπή των ριζών. Επαναλαμβάνεται την εφαρμογή κάθε 15 ημέρες για νεαρά φυτά και κάθε 20 ημέρες για φυτά μεγαλύτερης ηλικίας.


ΜΟΡΦΗ:  Σκόνη  

 
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Κουτί 250 g


ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ : Από Απρίλιο έως Σεπτέμβριο

 

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ