• Τηλέφωνο: (+30) 210 6020863

Shopping Cart My Cart 0 items 0,00 €

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΚΩΝΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΕΙΘΑΛΗ 1kg

ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΚΩΝΟΦΟΡΑ & ΑΕΙΘΑΛΗ
6,00 €
ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΚΩΝΟΦΟΡΑ & ΑΕΙΘΑΛΗ
 
ΣΥΝΘΕΣΗ: NPK 10-5-15 +10% C (οργανικός άνθρακας)
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : Πρόκειται για ένα πλήρες προϊόν, μελετημένο ειδικά για να δώσει στα κωνοφόρα, στα θαμνώδη φυτά περίφραξης και τα αειθαλή όλες τις θρεπτικές ουσίες κατάλληλα ισορροπημένες, κάτι που είναι αναγκαίο για εντυπωσιακή ανάπτυξη. Ιδανικό για πεύκο, έλατο, κυπαρίσσι, κέδρο, γιουνίπερο, λέυλαντ και όλα τα αειθαλή (φωτίνια, γιασεμί, Βουκαμβίλια, ριγχόσπερμο, πικροδάφνη, δάφνη, μυρτιά, ευώνυμο, βιβούρνο, πυράκανθο, δάφνη κ.τ.λ) σε γλάστρες ή στο έδαφος.    
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Κάθε συσκευασία περιέχει ένα κατάλληλο δοσομετρικό κουτάλι, πολύ χρήσιμο για τις εφαρμογές. Μια κουταλιά περιέχει περίπου 10 γραμμάρια.
  • Για φυτά σε γλάστρες : κατά την μεταφύτευση αναμίξτε μια κουταλιά σε κάθε δυο λίτρα υποστρώματος ως συντήρηση, τέσσερις κουταλιές για γλάστρες διαμέτρου 40 εκατοστών, έξι κουταλιές για γλάστρες διαμέτρου 60 εκατοστών κ.λ.π. Σκορπίστε ομοιόμορφα στο χώμα ή θάψτε και μετά ποτίστε. Δυο εφαρμογές τον χρόνο άνοιξη και φθινόπωρο.
  • Για φυτά στο έδαφος : πέντε κουταλιές ανά τετραγωνικό ή πέντε έως δέκα κουταλιές ανά φυτό ανάλογα με το μέγεθος και την ηλικία του. Σκορπίστε ομοιόμορφα στο χώμα ή θάψτε και κατόπιν ποτίστε. Δυο εφαρμογές τον χρόνο άνοιξη και φθινόπωρο.
ΜΟΡΦΗ:  Πέλλετ    
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Κουτί 1 kg
ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ : Από Μάρτιο έως Ιούνιο και από Σεπτέμβριο έως Οκτώβριο
summer-closed
#menoumespiti

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 40 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Η εταιρία μας ασχολείται με τη σποροπαραγωγή Φυτών Μεγάλης Καλλιέργειας (Σιτάρια Μαλακά & Σκληρά, Κριθάρια, Βίκο) και κηπευτικών (Πιπεριά, Μελιτζάνα, Πεπόνι, Mπάμια κ.α.). Η σποροπαραγωγή γίνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στo N. Τρικάλων και στο Ν. Βοιωτίας.
  • 47ο χλμ. Αττικής οδού, Κορωπί, Αττική, 19400
  • Τηλέφωνο: (+30)210 6020863, 210 6657970
  • Email: info@agrogen.gr, sales@agrogen.gr 
  • Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09.00-17.00
  • Ωράριο: Σάββατο 09.00-14.00
    ©{2018} {Agrogen S.A.}. All Rights Reserved.