ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΚΑΜΕΛΙΑ ΑΖΑΛΕΑ 1kg

ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΟΞΥΦΙΛΑ ΦΥΤΑ (Γαρδένια - Αζαλέα - Καμέλια - Ροδόδενδρο)
Array
Price
6,00 €
Description

ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΟΞΥΦΙΛΑ ΦΥΤΑ  (Γαρδένια - Αζαλέα - Καμέλια - Ροδόδενδρο)


ΣΥΝΘΕΣΗ: NPK (MG-S) 13-6-15 (2-30) + B


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : Αυτό το Λίπασμα έχει μελετηθεί ειδικά ώστε να δίνει στα οξύφιλα φυτά όλα τα θρεπτικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την καλύτερη ανάπτυξη και εξαιρετική ανθοφορία.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Κάθε συσκευασία περιέχει ένα κατάλληλο δοσομετρικό κουτάλι, πολύ χρήσιμο για τις εφαρμογές. Μια κουταλιά περιέχει περίπου 10 γραμμάρια. Απλώνετε ομοιόμορφα μία κουταλιά σε γλάστρες διαμέτρου 15- 20 εκατοστών, δύο κουταλιές για γλάστρες διαμέτρου 30 εκατοστών και δυο με έξι κουταλιές για φυτά στον κήπο και έπειτα ποτίζετε. Επαναλαμβάνετε την εφαρμογή κάθε 10 – 15 ημέρες.  


ΜΟΡΦΗ:  Πέλλετ    


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Κουτί 1 kg


ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ : Από Μάρτιο έως Σεπτέμβριο

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ