ΓΚΑΖΟΝ ΛΟΛΙΟΥΜ (Lolium perenne) σακί 1kg

Σπόροι γκαζόν λόλιουμ
Array
Price
8,50 €
Description

ΓΚΑΖΟΝ ΣΠΟΡΟΣ ΛΟΛΙΟΥΜ σακί 1kg

LOLIUM PERENNE

Ποσότητα σποράς 3-6kg/στρέμμα

Εξαιρετική ποικιλία Lolium Perenne. Κατάλληλο τόσο για την καλλιέργεια λειμώνων όσο και για την κατασκευή χλοοταπήτων. Σαν κτηνοτροφικό μπορεί να καλλιεργηθεί μόνο του ή σε μίγμα με άλλα αγροστώδη ή ψυχανθή. Βασικό του πλεονέκτημα η γρήγορη δυνατότητα αναβλάστησης μετά τη βόσκηση ή το κόψιμο, καθώς και η καλή αντοχή στο κρύο.

Για χλοοτάπητες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μίγματα κυρίως, γιατί δίνει καλή εμφάνιση λόγω της λεπτότητας του φύλλου καθώς και την ζωηρότητα του χρώματός του όλο το χρόνο. Έχει καλά αποτελέσματα σε μίγματα για αθλητική χρήση, επειδή συνέρχεται γρήγορα από την καταπόνηση λόγω του πατήματος.

 

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ