ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ UNICAL φιάλη 1 lt

Διαφυλλικό Λίπασμα Ασβεστίου
Array
Price
7,00 €
Description

ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ UNICAL (Οξείδιο του Ασβεστίου) φιάλη 1 lt / 1,25 kg

Το Unical αποτελείται από Οξείδιο του Ασβεστίου (CaO) 13,6% και έχει ως στόχο την πρόληψη και διόρθωση ελλείψεων ασβεστίου.

Είναι κατάλληλο και για Βιολογική Γεωργία. Βοηθά να αποφευχθεί η εμφάνιση ασθενειών στα φρούτα και τα λαχανικά (όπως η πικρή κηλίδωση στα μήλα, η ξηρή κορυφή στην τομάτα κ.α.) οι οποίες συνδέονται με χαμηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο. 

Το ασβέστιο ενισχύει τα κυτταρικά τοιχώματα και την επιδερμίδα του κυττάρου, η οποία βελτιώνει την σταθερότητα και τη διάρκεια ζωής των φρούτων / λαχανικών.

Ιδανικό για τις περισσότερες καλλιέργειες. Μηλιές, Αχλαδιές, Ροδακινιές, Φυλλώδη λαχανικά, Αμπέλι, Τομάτα, Πιπεριά, Μελιτζάνα.

Γενική δοσολογία: 0,2 - 0,4 lt ανά στρέμμα προληπτικά και 0,5 - 1 lt θεραπευτικά.

Συσκευασία 1 lt

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ