ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΟ ΠΛΗΡΕΣ ΛΙΠΑΣΜΑ AGRISTAR φιάλη 1 lt

Διαφυλλικό Λίπασμα 14-7-6
Array
Price
12,00 €
Description

Διαφυλλικό Πλήρες Λίπασμα Agristar 14-7-6 με ιχνοστοιχεία. φιάλη 1 lt / 1,24 kg

Το Agristar περιέχει N-P-K 14-7-6 καθώς και ιχνοστοιχεία Βόριο (Bo), Χαλκό (Cu), Σίδηρο (Fe), Μαγγάνιο (Mn), Μολυβδαίνιο (Mo), Ψευδάργυρο (Zn). Επίσης, είναι πτωχό σε χλώριο.

Το Agristar ενισχύει την ευρωστία των νεαρών φυτών και προωθεί τον κύκλο ανάπτυξης των καλλιεργειών.

Ιδανικό για όλες τις καλλιέργειες. Σιτηρά, Καλαμπόκι, Ηλίανθος, Δενδρώδεις καλλιέργειες, Πατάτα, κρεμμύδι, Αμπέλι, όλα τα κηπευτικά.

Γενική δοσολογία: 0,2 - 0,5 lt / στρέμμα.

Συσκευασία 1 lt

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ