ΠΑΤΑΤΑ DAMARIS σακί 25kg

Πατάτα Damaris Elite
Array
Price
26,00 €
Description

Ποικιλία: DAMARIS

Κατηγορία: Elite (λευκό καρτελάκι)

Μέγεθος: 35-55 mm

Χαρακτηριστικά κονδύλων: Μεγάλοι οβάλ κόνδυλοι με απαλή κίτρινη επιδερμίδα, κίτρινη σάρκα και επιφανειακούς οφθαλμούς

Σπορά: 200-250kg ανά στρέμμα

Ποιότητα: Πολύ γευστική πατάτα, αρκετά συνεκτική, δεν μαυρίζει καθόλου μετά το μαγείρεμα και είναι κατάλληλη για όλες τις χρήσεις μαγειρέματος

Συγκομιδή: 110-120 μέρες μετά την βλάστηση (Μεσοπρώιμη)

Αποστάσεις φύτευσης: 70-75cm μεταξύ των γραμμών, 30-40cm μεταξύ των φυτών

Βάθος φύτευσης: 15-20cm

Αντοχές: Έχει εξαιρετική αποθηκευτική ικανότητα λόγο της μεγάλης διάρκειας λήθαργου. Μεγάλη αντίσταση στον εσωτερικό μωλωπισμό (μαύρη καρδιά). Είναι πολύ ανθεκτική στον Ιό Υ, τον περονόσπορο, τον καρκίνο και τους νηματώδεις 1-5.

Ποσότητα: Σακι 25kg

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ