ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ (Petroselinum sativum)

  • 650-700 σπόροι ανά γραμμάριο
  • 750-1000 γραμμάρια σπόρου ανά στρέμμα
  • Βάθος σποράς 1 εκ.
  • Μέση απόδοση 2500-4000 κιλά ανά στρέμμα

Επιλέγουμε το είδος μαϊντανού που θέλουμε καθώς υπάρχουν δυο ποικιλίες.  Ο COMMUNE (κοινός) είναι πολύ αρωματική ποικιλία μαϊντανού. Το χρώμα είναι βαθύ πράσινο. Παραγωγική ποικιλία είναι η πλέον καλλιεργούμενη στη χώρα μας. Δίνει πολλά "κοψίματα". Υπάρχει και ο GIGANTE D' ITALIA, που είναι η παραγωγικότερη ποικιλία. Τα στελέχη του είναι πολύ μεγάλα. Τα φύλλα έχουν βαθύ πράσινο χρώμα. Πλατύφυλλος μαϊντανός που δίνει πολλά "κοψίματα".  

Μπορούμε να σπείρουμε μαϊντανό είτε στον κήπο μας είτε σε γλάστρα το μόνο που χρειάζεται  είναι μια περιοχή με ήλιο, μπορεί να φυτευτεί και μαζί με άλλα φυτά στον κήπο, αν σπείρουμε σε γλάστρα τοποθετούμε σε σημείο που το βλέπει ο πρωινός ήλιος. Το ιδανικό pH για το μαϊντανό είναι μεταξύ 6 και 7.

ΣΠΟΡΟΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ AGROGEN:

 

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ