ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ φάκελος 10g

Σπόροι ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ (Valeriana officinalis) φάκελος 10g
Array
Price
9,00 €
Description

Σπόρος ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ (Valeriana officinalis) φάκελος 10g (15.000 σπόροι)

Οι σπόροι Βαλεριάνας είναι πιστοποιημένοι.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ (Valeriana officinalis, Valerianaceae)

Η Βαλεριάνα είναι ένας πολυετές φυτό που ανθίζει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Εκχυλίσματα λουλουδιών Βαλεριάνας χρησιμοποιήθηκαν ως άρωμα στο δέκατο έκτο αιώνα.

Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει τη Valeriana officinalis για τη θεραπεία της αϋπνίας και του άγχους για εκατοντάδες χρόνια.

Η Βαλεριάνα μεγαλώνει καλά από τους σπόρους και γρήγορα θα εμφανίσει καλή ανάπτυξη. Είναι καλύτερο να σπείρετε τους σπόρους σε εξωτερικούς χώρους απ ευθείας επειδή τα νεαρά φυτά είναι εύθραυστα και δεν μεταμοσχεύονται εύκολα.

Η Βαλεριάνα είναι φυτό που χρησιμοποείται ευρέως ως τροφή σε μελισσοκομικές εγκαταστάσεις.

ΣΠΟΡΑ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑΣ:

Ημέρες μέχρι τη βλάστηση: 7-21

Εποχή Φύτευσης: Άνοιξη ή Φθινόπωρο

Τρόπος Φύτευσης: Απ ευθείας στο έδαφος

Απόσταση μεταξύ των φυτών (cm): 30-45

Σπόροι ανά γραμμάριο: 1600

 

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ