ΚΑΥΚΑΛΗΘΡΑ κάδος 50γρ

Σπόροι καυκαλήθρας
Array
Price
6,00 €
Description

Σπόρος ΚΑΥΚΑΛΗΘΡΑ (ποικιλία έντονα αρωματική) κάδος 50γρ (2.850 σπόροι)

Σπορά 1,5 -2 kg ανά στρέμμα

1g = 57 σπόροι

ΚΑΥΚΑΛΗΘΡΑ (Tordylium apulum)

Η καυκαλήθρα είναι ένα ετήσιο αρωματικό βότανο. Κατατάσσεται στην οικογένεια Umbelliferae. Φτάνει τα 15 εκ. σε ύψος και έχει λευκά λουλούδια.  

Ευδοκιμεί σε  αμμώδη, αργιλώδη και πηλώδη εδάφη και προτιμά της ηλιόλουστες θέσεις.

Σπέρνουμε από Ιανουάριο έως Μάρτιο και από Αύγουστο έως Δεκέμβριο. Ρίχνουμε 1,5 -2 kg σπόρου ανά στρέμμα. Συγκομιδή παίρνουμε όλο το χρόνο.

Το χρησιμοποιούμε βρασμένο μαζί με άλλα χόρτα καθώς και μέσα σε πίτες.

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ