ΕΧΙΝΑΚΕΙΑ φάκελος 5g

Σπόροι Εχινάτσια
Array
Price
9,00 €
Description

Σπόροι Εχινάκειας φάκελος 5g (1500 σπόροι)

Echinacea angustifolia

Η Echinacea angustifolia είναι ποώδες φυτό της οικογενείας Asteraceae. Όπως πάρα πολλά φυτά, πήρε την ονομασία του από κάποια ελληνική λέξη, τη λέξη αχινός, καθώς περιέχει ένα ακανθώδη κεντρικό δίσκο. Οι ρίζες και τα φύλλα των φυτών Εχινάκεια έχουν μελετηθεί διεξοδικά για ανοσοποιητικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης, έχουν χρησιμοποιηθεί για να επιταχύνουν την επούλωση των τραυμάτων και για τη μείωση της φλεγμονής.

Η Εχινάτσια είναι πολύ εύκολο να αναπτυχθεί από τους σπόρους. Φυτέψτε τους σπόρους Echinacea νωρίς την άνοιξη, μόλις το έδαφος μπορεί να εργαστεί.

Σπορά: 300 σπόροι ανά gr.

Ύψος φυτού: 40-70cm

Τα λουλούδια έχουν καφέ- μοβ δίσκο και τα φύλλα είναι μακριά λογχοειδή.

 

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ