ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ φάκελος 3g

Σπόροι Δενδρολίβανου
Array
Price
17,00 €
Description

Σπόρος ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ (Rosmarinus officinalis) φάκελος 3g (2.490 σπόροι)

ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ (Rosmarinus officinalis)

Το δενδρολίβανο είναι μία ξυλώδης, πολυετής πόα, με αρωματικά, αειθαλή φύλλα και λευκά, ροζ, μωβ ή μπλε λουλούδια. Είναι ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου. Πρόκειται για ένα μέλος της οικογένειας Lamiaceae, η οποία περιλαμβάνει πολλά άλλα βότανα. Είναι γνωστό ως το βότανο της μνήμης.

Το δεντρολίβανο και τα συστατικά του, ιδίως τα παράγωγα καφεϊκού οξέος όπως του ροσμαρινικού οξέος, έχουν θεραπευτικές δυνατότητες στην αγωγή ή την πρόληψη του βρογχικού άσθματος, σπασμογεννητικές διαταραχές, πεπτικό έλκος, φλεγμονώδεις ασθένειες, ηπατοτοξικότητα, αθηροσκλήρωση, ισχαιμική καρδιακή νόσο, καταρράκτης, καρκίνος και τη κακή κινητικότητα του σπέρματος.

Σπορά - Καλλιέργεια Δενδρολίβανου:

Ημέρες μέχρι τη βλάστηση: 14-21

Ημέρες μέχρι τη συγκομιδή: 80-120 (αν και μεμονωμένα φύλλα μπορεί να κόψετε πολύ νωρίτερα)

Εποχή Φύτευσης: Άνοιξη ή Φθινόπωρο

Τρόπος Φύτευσης: Απ ευθείας στο έδαφος ή Μεταφύτευση

Ύψος φυτού (cm): 45- 150

Απόσταση μεταξύ των φυτών (cm): 20- 60

Σπόροι ανά γραμμάριο: 800

Agrogen Social Media


Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ